طبق نظریه متخصصان تغذیه سالم ترین غذایی که برای انسان در نظر گرفته شده است خوردن ماهی است. زیرا ماهی سرشار از مواد مغذی که شامل پروتئین و ویتامین D می باشد را دارا می باشد. از طرفی ماهی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 در جهان می باشد که این اسیدهای چرب برای بدن و مغز فوق العاده مهم است. همه این خواص تا زمانی است که ماهی به صورت تازه خریداری شود. زیرا ماهی کهنه و فاسد نه تنها خواص بالا را نخواهد داشت بلکه به بدن ضرر نیز می رساند و ممکن است بسیاری از بیماریها را نیز تولید نماید. گوشت ماهی تازه سفت و محکم می باشد.از طرفی فلس های ماهی تازه به صورت براق و دارای جلا می باشد.
تمامی حقوق برای کاسپین محفوظ است