خرید ماهی سفید منجمد شده شمال

آیا ماهی منجمد شده دارای خاصیت و طعم می باشد؟ حالت انجماد یکی از بهترین روش ها برای حفظ مواد و ارزش غذایی است به شرطی که تمامی مسائلی که مربوط به انجماد است در آن رعایت شده باشد. بنابراین ماهی منجمد نه تنها ارزش غذایی آن کم نمی شود بلکه روشی است برای حفظ مواد مغذی آن. بنابراین توصیه می شود هفته ای دو بار ماهی حتی به صورت منجمد استفاده شود تا زمینه بروز بیماری قلبی در بسیاری از خانواده ها کم شود. بسیاری از خانواده ها ماهی منجمد نمی خرند چون معتقد هستند هر گوشتی که منجمد شود طعم و مزه آن عوض می شود در صورتی که اگر ماهی به صورت درست منجمد شود طعم و مزه آن تغییری نمی کند.