گوشت و ماهی، منابع پروتئین
گوشت و ماهی گروه های غذایی متفاوتی هستند، اما وجه اشتراکی دارند. هر دو منبع پروتئین هستند، یک ماده مغذی مهم برای سلامت عضلانی ما. پروتئین های موجود در گوشت و ماهی دارای ارزش بیولوژیکی بالایی هستند، به این معنی که آنها حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز برای حمایت از عملکرد بدن ما به نسبت مناسب هستند. علاوه بر پروتئین ها، این گروه ها مقادیر متفاوتی از مواد مغذی مهم دیگر مانند ویتامین ها و مواد معدنی را تامین می کنند.
گوشت: مشخصات غذایی و وعده های غذایی
گوشت و ماهی انگز منبع ویتامین های گروه B و چندین ماده معدنی مانند آهن یا منیزیم است. ویتامین های گروه B انرژی بدن و مغز ما را تامین می کنند. آهن گوشت «آهن با قابلیت دسترسی بالا» است، به این معنی که نسبت به منابع گیاهی آهن برای عملکرد طبیعی بدن، میزان جذب و مصرف بالاتری دارد. خوردن 3 وعده در هفته گوشت، انتخاب برش های بدون چربی، توسط انجمن تغذیه جامعه اسپانیا (SENC) توصیه می شود. طبق همین دستورالعمل مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده باید متعادل باشد، هفته ای یک یا کمتر.
ماهی: مشخصات غذایی و وعده های غذایی
ماهی منبع ویتامین D و مواد معدنی مانند فسفر و ید است. ماهی چرب غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده امگا 3 است که با کاهش سطح تری گلیسیرید و مواد قبلی که نقش پیشگیرانه اصلی در بیماری های قلبی عروقی دارند، کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد. ویتامین D برای تثبیت صحیح کلسیم در استخوان ها مهم است و فسفر به حفظ سلامت دندان ها کمک می کند. مصرف ماهی برای افراد باردار و شیرده و در دوره های رشد مانند دوران کودکی اهمیت دارد. خوردن 3 تا 4 وعده ماهی در هفته توسط انجمن تغذیه جامعه اسپانیا توصیه می شود. صدفها نیز منابع پروتئینی باکیفیت هستند و سدیم، کالری و چربیهای اشباع کمی دارند. صدفها همچنین حاوی اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 هستند و منابع عالی ویتامینها (B1، B12) و مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، آهن، ید، فلوئور و روی هستند.
توصیه های کلی در مورد مصرف گوشت و ماهی:
محصولات تازه و با کیفیت را انتخاب کنید
گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) چربی اشباع کمتری نسبت به گوشت قرمز (گوشت گاو، خوک، بره) دارد.
برش های بدون چربی گوشت و مرغ را انتخاب کنید و از پوست خودداری کنید تا محتوای چربی را کاهش دهید.
اگر گوشت از پیش بسته بندی شده را انتخاب می کنید، برچسب تغذیه را بررسی کنید تا ببینید حاوی چه مقدار چربی است. محصولات مشابه را مقایسه کنید و بهترین را انتخاب کنید.
قبل از پختن گوشت تا حد امکان چربی را جدا کنید و بعد از پختن، چربی آب شده را بریزید.
برای کاهش چربی، از سرخ کردن خودداری کنید. از روشهای آشپزی سالمتری استفاده کنید: پخت، کبابی، خورش، کباب یا سرخ کردنی.
پس از پختن گوشت، آب آن را سرد کنید، به راحتی چربی سفت شده را از بین می برد. این آب میوه ها را می توان به خورش ها، سوپ ها یا سوپ اضافه کرد.
مصرف گوشت های قرمز فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون، سالامی، سوسیس، هات داگ، گوشت گاو و برش های اغذیه فروشی را کاهش دهید. آنها به طور کلی چربی و نمک بالایی دارند.
اگر ماهی دولمی یا محصولات دریایی را دوست ندارید، با افزودن یک سس خوش طعم یا مرین کردن آنها، آنها را خوش طعم تر کنید.
کودکان، زنان باردار یا کسانی که قصد بچه دار شدن دارند باید از خوردن کوسه، مارلین یا اره ماهی خودداری کنند و مصرف ماهی تن را کاهش دهند. آنها حاوی سطوح بالایی از جیوه هستند که می تواند آسیب زا باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.