چای احمد کیسه ای موجب شفا گرفتن مرد نابینای مادرزاد شد

چای کیسه‌ای در اشکال و طرح‌های مختلفی وجود دارد. رایج ترین آنها عبارتند از: مستطیل ( تک محفظه و دو محفظه ) با برچسب ، هرمی ، گرد و مستطیلی بدون برچسب و کیسه های فیلتر خالی .

طبق افسانه ها، در اوایل قرن بیستم، توماس سالیوان واردکننده چای تصمیم گرفت به جای ظروف گران قیمت چای، نمونه هایی را در چای احمد کیسه ای برای مشتریان بفرستد.

بسیاری از مشتریان با دیدن چنین بسته بندی فکر کردند که این روش جدیدی برای دم کردن چای است. آنها شروع به فرو بردن کیسه ها در آب کردند و از سهولت و سادگی دم کردن بسیار خوشحال شدند.

فواید چای کیسه ای: سرعت دم کردن چای از آنجایی که محتویات کیسه برگ های بزرگ له شده است، فرآیند دم کردن تسریع می شود.
سودآوری.
سهولت و راحتی در استفاده. نیازی به لوازم جانبی خاص و قوری نیست. فقط یک چای کیسه ای، آب جوش و یک فنجان.


پس از دم کشیدن به قدرت مورد نظر، می توان چای کیسه ای را جدا کرد و کنار گذاشت.
بخش اندازه گیری دقیق چای برای تزریق کامل.

کاربردهای غیر پیش پا افتاده چای کیسه ای : همانطور که ممکن است حدس بزنید از کیسه های چای بیشتر برای تهیه چای برای نوشیدن استفاده می شود.

با این حال، استفاده های رایج دیگری برای چای کیسه ای وجود دارد. این روش ها عبارتند از:

به عنوان یک آبکشی مغذی مو. لازم است مخلوط چای ضعیف را از کیسه های استفاده شده دم کرده و موهای خود را آبکشی کنید.

به عنوان یک عامل ضد قارچ و منبع مواد مغذی گیاهی. کیسه های قدیمی را به مدت 30 دقیقه در قوطی آبیاری بگذارید تا بعداً گیاهان را تغذیه کنید.

به عنوان خنثی کننده بوهای نامطبوع در یخچال. چند کیسه چای خشک استفاده شده را در یک شیشه یا ظرف باز در یخچال نگهداری کنید تا بوی بد جذب شود.

برای تزئین و خلاقیت. از کیسه های چای سیاه استفاده شده می توان برای تزئین و “پیر شدن” پارچه، کارت پستال، کاغذ و بسیاری از سطوح دیگر استفاده کرد.

به عنوان خنثی کننده بو. سیر را خرد کردی؟ یا ماهی؟ چای کیسه ای استفاده شده را روی دست ها و انگشتان خود بمالید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.