اطلاعات در مورد میوه خشک لاوینسا بسیار متناقض است؛ برخی می گویند این یک میان وعده مغذی و سالم است، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند که بهتر از آب نبات نیست.
این یک مقاله مفصل در مورد میوه های خشک و تأثیر آن بر سلامت شما است.
میوه خشک چیست؟ میوه خشک میوه ای است که تقریباً تمام محتوای آب آن از طریق خشک کردن حذف شده است.
میوه در طی این فرآیند منقبض می شود و میوه خشک کوچک و پر انرژی باقی می ماند.
کشمش رایج ترین نوع آن است و پس از آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو قرار دارند.
انواع دیگری از میوه های خشک نیز در دسترس هستند، گاهی اوقات به شکل قندی (روکش قند). اینها عبارتند از انبه، آناناس، زغال اخته، موز و سیب.
میوه های خشک را می توان برای مدت طولانی تری نسبت به میوه های تازه نگهداری کرد و می تواند یک میان وعده مفید باشد، به خصوص در سفرهای طولانی که در آن یخچال در دسترس نیست.
میوه خشک بیشتر محتوای آب آن حذف شده است. رایج ترین گونه های آن عبارتند از کشمش، خرما، آلو، انجیر و زردآلو.
میوه های خشک سرشار از ریزمغذی ها، فیبر و آنتی اکسیدان هستند
میوه خشک بسیار مغذی است.
یک تکه میوه خشک حاوی تقریباً همان مقدار مواد مغذی میوه تازه است، اما در بسته بندی بسیار کوچکتر تغلیظ شده است.
از نظر وزن، میوه خشک حاوی 3.5 برابر فیبر، ویتامین و مواد معدنی میوه تازه است.
بنابراین، یک وعده می تواند درصد زیادی از دریافت توصیه شده روزانه بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند فولات را تامین کند.
با این حال، چند استثنا وجود دارد. به عنوان مثال، محتوای ویتامین C هنگام خشک شدن میوه به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
میوه های خشک به طور کلی حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و منبع عالی آنتی اکسیدان ها، به ویژه پلی فنول ها هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.