مناطق مختلف محیطی کشت لوبیا چیتی

لوبیا خشک (Phaseolus vulgaris L) یا لوبیا معمولی به دلیل داشتن پروتئین بالا، فیبر، پری بیوتیک، ویتامین B و ترکیبات ریز مغذی های شیمیایی متنوع، به عنوان یک غذای تقریباً عالی شناخته شده است.
همچنین لوبیا چیتی گلستان را می‌توان در مناطق مختلف زیست‌محیطی کشت کرد و به اشکال مختلف مانند دانه‌های کامل فرآوری‌نشده، به عنوان بخشی از مخلوط، محصولات کنسرو شده یا به‌عنوان جایگزین آرد گندم بدون گلوتن توزیع کرد.
در نتیجه، لوبیا خشک در سراسر جهان استفاده می شود که نشان دهنده 50٪ از حبوبات دانه ای است که به عنوان منبع غذایی انسان مصرف می شود.
از طرف دیگر، لوبیا چیتی اقلید علیرغم ارتباط با کاهش خطرات بیماری یا وضعیت های رایج در فرهنگ های غربی، مانند استرس اکسیداتیو، التهاب، سرطان، بیماری قلبی و سندرم متابولیک، مصرف کلی لوبیا خشک ایالات متحده کم است.
از 14 طبقه مختلف بازار که در ایالات متحده رشد می کنند، لوبیا چیتی از نظر تولید و مصرف اکثریت زیادی را به خود اختصاص می دهد.
اگرچه تمام لوبیا چیتی اردبیل کلاس‌های بازار حاوی اجزای اصلی مشابه (پروتئین، چربی، کربوهیدرات، مواد معدنی) هستند، اما هر کدام دارای پروفایل‌های شیمیایی جزئی منحصر به فردی هستند که می‌توانند بر نتایج غذایی عملکردی آن‌ها تأثیر بگذارند.
با این حال، لوبیا خشک مورد مطالعه قرار نگرفته است و برنامه های تحقیقاتی در مقایسه با سایر کالاها به شدت کم بودجه هستند.
بنابراین، هدف لوبیا چیتی خمین این بررسی ارائه اطلاعات در مورد لوبیا خشک به عنوان یک محصول مهم نه تنها برای بخش کشاورزی ایالات متحده (گذشته و حال) بلکه به عنوان یک غذای کاربردی بالقوه برای جوامع غربی با تاکید بر لوبیا چیتی است.
  • منابع:
    1. Pinto Beans (Phaseolus vulgaris L.) as a Functional Food: Implications on Human Health
  • تبلیغات: 
    1. فواید استفاده از میوه گلابی در رژیم غذایی و کاهش وزن با مصرف آن
    2. راهکارهایی که جیبتان را پر پول می کند
    3. پیدا شدن پیکر بی جان بازیگر معروف در جنگل های شمال!
    4. با پروتئین فندق برای یک روز کامل سیر باشید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.