آیا میدانید ماهی سفید که به صورت تازه خریداری میشود تا چه میزان دارای ارزش غذایی بالایی است؟ آنچه که در سالهای اخیر از لحاظ طبی دارای اهمیت بوده ارزش غذایی ماهی سفید است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ماهی سفید تازه سرشار از پروتئین میباشد از طرفی برای انسان دارای قابلیت هضم بالا است و ارزش زیادی برای انسان دارد.شاید یکی از دلایلش این باشد که ترشحات دستگاه گوارش را زیاد میکند. آزمایشاتی که دانشمندان بر روی سلامت افراد انجام دادند نشان میدهد که میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین ۸۹ تا ۹۲ درصد است در حالی که برای گوشت گاو بین ۸۷ تا ۹۰ درصد میباشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.