فلفل دلمهای هایی مانند فلفل دلمه ای سبز دزفول میوهای است که از خانواده گل شب بو است.
آنها مربوط به فلفل چیلی، گوجه فرنگی و میوه نان هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.
فلفل دلمه ای که فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای نیز نامیده می شود را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
فلفل دلمه ای، فلفل دلمه ای، مانند خویشاوندان نزدیک خود، گاهی خشک و پودر می شود. در این صورت به آنها پاپریکا می گویند.
آنها کالری کمی دارند و به طور استثنایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند که آنها را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.
فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی مانند قرمز، زرد، نارنجی و سبز وجود دارد که نارس هستند.
فلفل های سبز و نارس طعم کمی تلخ دارند و به شیرینی فلفل های کاملا رسیده نیستند.
فلفل دلمه ای تازه و خام عمدتاً از آب (92%) تشکیل شده است. بقیه کربوهیدرات ها و مقدار کمی پروتئین و چربی است.
مواد مغذی اصلی در 3.5 اونس (100 گرم) فلفل دلمه ای قرمز خام عبارتند از (1 منبع معتبر):
کالری: 31
آب: 92%
پروتئین: 1 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
شکر: 4.2 گرم
فیبر: 2.1 گرم
چربی: 0.3 گرم
کربوهیدرات ها
فلفل دلمه ای عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است که بیشتر محتوای کالری آنها را تشکیل می دهد – با 3.5 اونس (100 گرم) حاوی 6 گرم کربوهیدرات.
کربوهیدرات ها عمدتاً قندهایی هستند – مانند گلوکز و فروکتوز – که مسئول طعم شیرین فلفل دلمه ای رسیده هستند.
فلفل دلمه ای همچنین حاوی مقادیر کمی فیبر – 2٪ وزن تازه است. کالری در مقابل کالری، آنها یک منبع فیبر بسیار خوب هستند (1Trusted Source).
فلفل دلمه ای عمدتاً از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. بیشتر کربوهیدرات ها قند هستند، مانند گلوکز و فروکتوز. فلفل دلمه ای نیز منبع مناسبی از فیبر است.
ویتامین ها و مواد معدنی: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است (1 منبع معتبر):
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.