فروش اینترنتی فیله ماهی سفید شمال

ماهی سفید که در شمال کشور زیاد از آن استفاده می شود در هنگام پاک کردن استخوان آن را جدا نموده و بدون استخوان که همان فیله گفته می شود در می آورند. از فیله ماهی جهت سوخاری کردن و همچنین کباب ماهی استفاده می کنند. بیشترین مصرف ماهی سفید در شب های عید و همچنین شب چهار شنبه سوری و اعیاد دیگر است. فیله ماهی را در آبلیمو خوابانده و با استفاده از سیر، ریحان و روغن زیتون آنرا به صورت کبابی در می آورند. ماهی به دلیل اینکه زود هضم و بدون چربی است خواص بسیار زیادی دارد. سرخ کرده این ماهی با پلو و چلو استفاده می شود شاید ایراد بزرگی که ماهی سفید دارد داشتن استخوان آن است اما فیله ماهی این مشکل را بر طرف نموده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.