ماهی سفید اعلا و تازه دارای چه ویژگی می باشد؟ با توجه به ارزش غذایی که ماهی دارد در هنگام خرید باید به آن توجه بیشتری شود. یکی از ویژگی هایی که ماهی تازه و اعلا دارند این است، زمانی که آبشش ها را باز می کنید داخل آن باید قرمز خونی باشد. ماهی که مانده است رنگ آبشش آن تغییر کرده است. ماهی هایی که آبشش آن رنگ پریده و روشن است ماهی مانده و کهنه می باشد. اما روش دیگری که می توان ماهی اعلا را فهمید این است که فلس های ماهی دقت لازم را داشته باشید. چنانچه ماهی به صورت تازه باشد فلس های آن به آسانی جدا نمی شود. ماهی اعلا سفت و محکم می باشد. چنانچه ماهی مانده باشد جای انگشتان در اثر فشار روی بدن ماهی می ماند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.