عرضه ماهی سفید دودی

از چه روش های برای دودی کردن ماهی سفید استفاده می شود؟ عرضه ماهی سفید در بازار ایران، به صورت مستقیم بوده است یا غیر مستقیم؟
ماهی سفید به دو روش دود دادن سرد و دود دادن گرم، دودی می شود و همچنین می توان گفت که بهترین دما برای دود دادن ماهی، کمتر از 33 درجه سانتی گراد بوده و در این حالت گفته می شود، دود دادن سرد رخ داده است.
دود دادن گرم در دمای 70 الی 80 درجه سانتی گراد صورت می گیرد و در این حالت ماهی پخته می شود. ماهی سفید دودی در بازار کشور به صورت مستقیم عرضه می گردد و از خوشمزه ترین انواع ماهی به شمار می رود.
منبع: ماهی و میگو ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.