صید ماهی سفید در چه فصلی از سال صورت می گیرد؟ بهترین طعمه برای صید ماهی سفید دریایی چه می باشد؟ در چه زمانی می توان به صید ماهی سفید پرداخت؟
دریای خزر یکی از بزرگترین دریا های کشور ایران بوده است که در پرورش انواع ماهی و شاه میگو لابستر سهیم می باشد البته این دریا گونه های مختلفی از ماهی را در خود پرورش می دهد اما مهم ترین و البته برترین گونه از ماهی دریای خزر، ماهی سفید نام دارد که در دو گونه ماهی سفید پرورشی و دریایی یافت می شود.
در مورد ماهی سفید دریایی بیش تر بدانید
ماهی سفید یکی از برترین ماهی های استخوانی خزر بوده است که البته لذیذترین ماهی شمال محسوب می شود و در بازار کشور با قیمت بسیار بالایی به فروش می رسد.
البته این ماهی جزئی از ماهیان استخوانی دریای مازندران می باشد و حدود60 درصد از کل صید ماهی شمال را در بردارد.
ماهی سفید خزر دارای ویژگی های ظاهری متفاوت بوده است که می توان به بدن دوکی شکل و فشرده این ماهی اشاره کرد البته ماهی سفید خزر دارای فلس های دایره ای است و همچنین از راسته کپور ماهیان به شمار می رود. ماهی سفید خزر دارای یک خط جانبی بوده است که بر روی این خط حدود 53 الی 62 عدد فلس یافت می شود.
رنگ ماهی سفید ترکیبی از رنگ نقره ای و سفید بوده است که بر روی پشته ماهی رنگ نقره ای و قسمت شکمی آن رنگ سفید پوشیده شده است البته ماهی سفید دارای دندان های حلقی 5 الی 6 ردیفی بوده است و وزن این ماهی به 1100 گرم می رسد و عمر این ماهی تا 10 سال بوده است.
در مورد زیستگاه ماهی سفید گفته شده است که این ماهی در قسمت های جنوبی و جنوب غربی دریای خزر زندگی می کند و از نظر اقتصادی و غذایی دارای ارزش بالایی بوده است.
آنچه که باید در مورد صید ماهی سفید دریایی بدانید
ماهی سفید دریایی یکی از برترین ماهی های بازار شمال بوده است که البته با وجود قیمت بالایی که دارد ولی بیش ترین فروش را به خود اختصاص داده است.
ماهی سفید در فصل بهار و پاییز به تخم ریزی می پردازد و به همین دلیل این ماهی به رودخانه ها مهاجرت می کند و در این زمان صید ماهی سفید به طور قابل توجهی انجام می شود.
به طور کلی غذای ماهی پرورشی سفید دریایی به طور طبیعی از لارو ها، صدف ها و نرمتنان تغذیه می کند ولی بهترین طعمه صید ماهی سفید، صدف، مغز صدف و گوشت میگو بوده است همچنین می تواند برای صید این ماهی از حشرات آبزی و ملخ ها، کرم خاکی، لارو مگس و… نیز استفاده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.