سیب ها برای کاهش اکسیداسیون باید از قبل درمان شوند. برش های تازه بریده شده را به مدت 10 دقیقه در محلولی از 3/4 قاشق چایخوری پودر اسید اسکوربیک (یا 20 قرص ویتامین C 500 میلی گرمی) یا ½ قاشق چایخوری اسید سیتریک پودر شده را در 2 فنجان آب خیس کنید تا به سیب خشک تبدیل شود.
محلول یک قسمت آب لیمو بطری شده به یک قسمت آب را می توان جایگزین محلول اسید اسکوربیک کرد. هر دو پیش درمان به حفظ رنگ و بهبود محتوای ویتامین C کمک می کنند. این فرآیند همچنین به عنوان یک عامل ضد میکروبی در برابر باکتری E. coli عمل می کند.
روش های دیگر برای تولید سیب خشک لبویی پیش تیمار میوه عبارتند از بلانچ کردن با شربت و بلانچ کردن با بخار یا آب. گوگرد و غوطه ور شدن سولفیت به دلیل مسائل حساسیت توصیه نمی شود – به ویژه برای افراد مبتلا به بیماری های آسم یا تنفسی.
بلانچ کردن شربت شامل این است که میوه آماده شده را به مدت 10 دقیقه در شربت شکر (1 فنجان شکر، 1 فنجان شربت ذرت سفید و 2 فنجان آب) بجوشانید.
سپس بگذارید 30 تا 45 دقیقه قبل از آبکش کردن، آبکشی و گذاشتن در شربت داغ بماند. روی سینی های خشک کن میوه بلانچ شده با شربت نسبت به میوه هایی که با روش های دیگر درمان می شوند، شیرین تر و چسبنده تر است. طعم آن شبیه میوه های شیرین است.
آماده سازی
سیب ها را به برش های ⅛ تا ½ اینچی برش دهید. سیب خشک حبه ای های نازک برش داده شده به عنوان چیپس سیب خشک می شوند. قطعات یکنواخت امکان خشک شدن یکنواخت در کل قطعه را فراهم می کند.
پوست کندن سیب یک گزینه است. پوست با خشک شدن تمایل به سفت شدن دارد و سطح را کاهش می دهد و از خروج رطوبت جلوگیری می کند و زمان خشک شدن را افزایش می دهد.
برش های سیب خشک تهران از قبل آماده شده را روی سینی های خشک کن در یک لایه قرار دهید تا لبه ها با هم تماس نداشته باشند یا روی هم قرار نگیرند. سینی ها را در آبگیر از قبل گرم شده قرار دهید
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.